BAFTA Install 2014

BAFTA Install 2014

The good people at BAFTA wanted to replace their top hung sliding folding partition with a top hung operable wall which would offer great acoustics, style, flexibility and ease of operation.

The previous sliding folding partition had become tired and problematic offering very poor acoustic performance.

The new partition which divides the David Lean room and the pre-function area has created a flexible space offering intimate award ceremonies when the partition is closed and creating a more soirée feel when the partition is opened.

The new partition offers some unique elements also. Due to the layout of the rooms and fire regulations a double inset passdoor with a fire exit push bar was manufactured for the partition. (The 1st time this has been done in the UK)

photo

During the latest BAFTA nominations the partition panels were vinyl wrapped in a different colour with the sponsor’s logo encompassing the evening’s theme, again adding the element of flexibility and style.

Here’s a little montage of  the install from start to finish.

146
Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment